Silverluxin blogi

28
maaliskuu
2015

Nettisivut

Noin vuosi sitten hankimme valmiin brändin, Silver Luxin. Siitä saakka Silver Luxin nettisivut ovat olleet jäässä. Ne on ollut olemassa, mutta ei päivitetty millään lailla, koska me ei osattu käyttää sitä ohjelmaa.... Tämän päivän proggis on siis nettisivujen opiskelu ja päivitys. Helena on täällä opettelemassa Petriä. En osaa vielä sanoa miten iso projekti on, tuleeko sivut tänään valmiiksi, mutta ilmoitan heti kun lopputulos on nähtävissä.  

Categories: Silverluxin blogi

10
toukokuu
2014

Näyttely

Kesän korunäyttely 26.7.2014

Kasnäs Kompass Shopissa on koko kesän upea valikoima korkealuokkaisia hopeakoruja, sormuksia, käätyjä sekä ketjuja. Korualan arvostetut valmistajat ja tukkuliikkeet kuten Kalevala Koru, Hyvärinen Oy, Silver Lux  ja Classic ovat yhteistyössä Kasnäs Kompass Shopin kanssa.

Seikon kellovalikoimassa on sekä klassisia malleja että sukeltajatyyppisiä rannekelloja, jotka ovat olleet veneilijöiden suosiossa. Respektiä terassilla herättävät TW Steel-merkkiset tukevat ja näyttävät kellot.

Kesän huippukohta korujen kannalta on lauantai 26.7., jolloin esitellään upeimmat uutuudet. Tule ihailemaan säihkyviä luomuksia ja ainutlaatuista Michael Monroe -kultakorua. Tapahtumassa pientä tarjoilua ja yllätysvieras.

Categories: Silverluxin blogi