SL pikku banner

Koruista

SilverLux tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä hopeakoruja moneen makuun kukkaroa liiemmin rasittamatta. Onpa tyylisi klassisen elegantti, herkän romanttinen tai goottihenkinen löydät laajasta mallistostamme Sinulle sopivan korun niin arkeen kuin juhlaan. Mallistomme myös elää jatkuvasti ajan hengen ja trendien mukaan.

Kaikki SilverLux-korut ovat hopeaa, eivätkä sisällä nikkeliä. Valikoimastamme löydät niin kaulakoruja, korvakoruja kuin rannekorujakin. Monesti kaulakoruun löytyy samaan sarjaan kuuluvat korvakorutkin.

Meistä

SilverLux-tuotemerkin takana on Hopealiekki Oy-niminen yritys Kasnäsista. Petri ja Lussi Järvinen perusti Hopealiekin vuonna 2005 ja samalla aloitti työstämään Silver Bar-brändiä. Koska Silver Bar tuli tunnetuksi edullisista koruistaan, haluttiin luoda erillinen brändi kalliimmalle korulinjalle. Silver Lux-tuotemerkki löytyi Kulta-Market Oy:ltä, jonka omistajat Vuorisen perhe oli jättäytymässä eläkkeelle. Löytyi yhteinen sävel, ja siitä saakka Petri ja Lussi on luotsannut Silver Luxin brändia osana Silver Barin mallistoa.